Marketing consultant Oost-Vlaanderen

Ik ondersteun ondernemers en bedrijven in Oost-Vlaanderen als marketing consultant. Ik bied u een klankbord om uw ideeën, standpunten en beleid op vlak van marketing af te toetsen. Daarnaast geef ik graag advies om uw producten of diensten op de meest doeltreffende manier bij de juiste doelgroep te krijgen.

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen als Marketing Consultant?

Ik help u graag verder met:

  • Strategisch marketingadvies op maat
  • Consultancy over marketingacties en campagnes
  • Concrete tips over strategie en uitwerking
  • Een onafhankelijke doorlichting en evaluatie van uw marketingbeleid (marketingaudit)
  • Ondersteuning bij uitwerking van een marketingplan
  • Klankbord omtrent online marketing, SEO, contentmarketing, Google Adwords, Analytics,…
  • Ondersteuning bij de selectie van CRM-software, CMS-systeem,… en mogelijke partners in Vlaanderen.

Neem contact